Kål og Bål er gastronomisk teambuilding hvor I kan slippe nysgerrigheden og kreativiteten fri i en have med over 50 forskellige slags økologiske grøntsager og et madværksted under åben himmel.

Her kan I høste i marken, drikke lokale øl, lave bålmad og konkurrere i madlavning.

Til sidst kan I nyde en unik middag i drivhuset, hvor der er dækket op på hvide linnedduge og hældt lokale bobler i glassene. Læs også om vores tiltag ifht Covid-19 længere ned. 

Alle arrangementer kan laves ud fra jeres ønsker og behov. Her er to eksempler til inspiration:

Friskhøstet gastro-frokost midt i marken 

Varighed: ca. 2,5-3 timer (ex. Fra 11.00-14.00) 

 

Velkomst og introduktion
Vi starter med et glas lokale bobler og en introduktion til stedet. Vi giver både krop og sind mulighed for at lande på landet. 

 

Interaktiv markvandring med egen høst
I skal smage, dufte og mærke de mange spændende og helt friske grøntsager. I skal vælge 4-5 yndlings grøntsager til jeres egen salat. 

 

Frokost i det grønne
Der serveres en tre-retters båltilberedt frokostmenu fra vores kok sammen med jeres egen høstede salat. Serveres i drivhuset eller i marken på varme dage. 

Drikkevarer med/uden alkohol og kaffe/te findes. 

Gastronomisk teambuilding med middag

Varighed: ca. 5 timer (ex. Fra 16.00-21.00) 

 

Velkomst og introduktion

Vi starter med et glas lokale bobler og en introduktion til stedet. Vi giver både krop og sind mulighed for at lande på landet.

Interaktiv markvandring

I skal smage, dufte og mærke de mange spændende og helt friske grøntsager.

 

Konkurrence og teambuilding

Sjov og anderledes teambuilding. I kan høste lige hvad I har lyst til og lave jeres egen salat.

 

Bålmadsworkshop

Kokken guider jer igennem bålmadens spændende univers med de grøntsager i lige har høstet.

 

Middag

Få en fem-retters menu ved langborde med hvide linnedduge, og et godt glas vin/lokal øl inde i drivhuset. 

Transport til og fra er vi meget behjælpelige med at finde en god løsning på. 

Covid-19:

Vi sørger for at løbende holde os selv og vores kunde opdateret på de seneste rigtningslinjer. Pt. opfylder vi samtlige retningslinjer, regler og love relevante for vores aktiviteter beskrevet i dette informationsmateriale fra Arbejdstilsynet, Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsen:

https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/erhvervsfremme-prod.virk.dk/2020-05/Retningslinjer%20for%20ansvarlig%20indretning%20af%20restauranter%20caf%C3%A9er%20mv%20140520.pdf

Få et uforpligtigende tilbud

 

KÅL & BÅL

GASTRONOMISK TEAMBUILDING UNDER ÅBEN HIMMEL

VI FORBINDER JORD, ILD OG MENNESKER

KONTAKT

Besøgsadresse:

(Marken ved siden af)

Brobjergvej 8

4060 Kirke Såby

Postadresse:

Gevninge Bygade 36B
4000 Roskilde

Kontakt:

Fredrik Sahlin

+45 52670008

godisgront@gmail.com

  • Facebook Social Icon
  • Instagram